Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، متن نامه بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد به شرح زیر است:


بسمه‌تعالی
ظلم الاجیر اجره من الکبائر
ظلم در پرداخت مزد کارگراز گناهان بزرگ است.
پیامبر اکرم (ص)
رئیس‌جمهور محترم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی
سلام‌علیکم
بسیج به‌عنوان قشری که توسط امام خمینی (ره) به‌عنوان حامی مستضعفین تشکیل شد؛ همواره در دوران انقلاب تا به کنون هیچ‌گاه از هدف اصلی خود یعنی حمایت از مستضعفین درهمه عرصه‌ها عدول نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جناب آقای روحانی رئیس‌جمهور ایران اسلامی با توجه به اهداف انقلاب اسلامی و اهداف قیام علیه ظلم وجور توسط امام راحل همراه با جمله‌ی معروف آن امام همام:انقلاب ما انقلاب پابرهنگان و مستضعفان است؛ شایسته است که همه‌ی دولتمردان از اشرافیت و اشراف گری دوری کرده و اهتمام ویژه‌ای به رسیدگی قشرمستضعف جامعه داشته باشند.

جامعه‌ی کارگری ما در این وضع اقتصادی با رکود وگرانی برخی از اقلام ضروری به‌عنوان قشر آسیب‌پذیر جامعه تحت‌فشار قرارگرفته‌اند.

حال‌ آنکه این قشر زحمت‌کش در کارگاه‌ها و کارخانه‌ها از امنیت شغلی مناسبی برخوردار نیستندوهرآن ممکن است تحت‌فشار یا تهدید و ارعاب برخی از کارفرمایان به کار‌های سخت و طاقت‌فرسا مجبور شوند و در صورت عدم تمکین کارگر به‌راحتی به دلیل قراردادی بودن قرارداد‌ها به‌راحتی توسط مدیران کارخانه‌ها وکارگا‌ه ها به سمت درب‌های خروجی راهنمایی می‌کنند و سرپرست خانواده‌ای را با مشکل معیشتی مواجه می‌کنند.

حال نقدی در این راه وجود دارد که البته همراه با راه‌حل برای رفع مشکل است که به‌عنوان نقد سازنده مطرح می‌شود.

وجود مشکلات ساختاری در بخش‌های نظارتی و قانونی کارخانه‌ها باعث شده تا حضور بازرسان کمکی به رفع مشکلات محیط کارگری نکند. چراکه برخی از مدیران کارگاه‌ها و کارخانه‌ها با استفاده از راه‌های میانبر در برابر بازرسان و همین‌طور قانونی که باعث می‌شود بازرس برای حضور در کارخانه از مدیر کارخانه اجازه بگیرد و در صورت صدور اجازه توسط مدیر به بخش‌های از پیش انتخاب‌شده کارخانه بازرس را راهنمایی می‌کندو بازرسان فقط می‌توانند از آن بخش‌هایی که مدیران کارخانه‌ها انتخاب کرده‌اند دیدن کنند.

در کل ارتباط مناسبی بین کارگران و بازرسان برای بیان مشکلاتشان وجود ندارد؛ درواقع اگر هم نقدی هم به کارخانه و یا مدیر کارخانه انجام شود به دلیل قوی نبودن قوانین کار و تسلط زیاد کارفرما بر کارگر که به‌نوعی همان برده‌داری نوین است با حکم اخراج به خاطر این انتقاد کوچک مواجه بشود و هیچ دستگاه حمایتی نمی‌تواند از این کارگر حمایت کافی را داشته باشد.

در همین راستا نظارت از بازرسین کارخانه‌ها و کارگاه‌ها کافی نیست تا محیط امن‌تری برای کارگران زحمت‌کش، این سرمایه‌های اقتصاد مقاومتی ایجاد کنند؛ و نظارت از سوی نهاد‌ها و سازمان‌های بهداشتی دولتی بسیار کم‌رنگ است.

همچنین مأموران بهداشت کارخانه‌ها حقوق خود را مستقیماً از کارفرما یا مدیر کارخانه دریافت می‌کنند که خود باعث ایجاد فشار بر مأمور بهداشت کارخانه می‌شودکه باعث ایجاد اختلال در انجام‌وظیفه‌ی مأمور بهداشت که وظایف او از اهمیت ویژه‌ای هم برخوردار است می‌شود؛ چراکه با سلامتی کارگر روبرو است که در این بخش هم پیشنهاد ما برای رفع این نقیصه نظارت بیشتر سازمان یا نهاد‌های بهداشتی دولتی بر شرکت‌های خصوصی که بحث بهداشت و سلامتی کارگران را به عهده‌دارند مباشد.

همچنین در بخش کارخانه‌ها هم می‌توان به کارفرما ابلاغ کرد که حقوق‌های مأمورین بهداشت کارخانه‌ها را به همان نهاد یا سازمان بهداشتی دولتی واریز کند تا کارفرما از ابزار حقوق و حق‌الزحمه به‌عنوان ابزار فشار استفاده نکند و حقوق و مزایای مأمور بهداشت کارخانه مستقیماً پس از واریز کارفرما به‌حساب آن نهادیا سازمان بهداشتی به‌حساب مأمور بهداشت واریز گردد وبااین کار دیگر اهرم فشاری روی مأمور بهداشت به حداقل می‌رسد.

کارگران زحمت‌کش به‌عنوان سرمایه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی هستند که باید توجه بیشتری به آنان شود.

این‌ها تنها بخشی از مشکلات جامعه کارگری ما می‌باشد. امیداست با دستور ویژه به امور معیشتی قشرمستضعف و کارگر جامعه به‌عنوان حاکم حکومت اسلامی اهتمام بورزید. حاکم حکومت اسلامی باید یاور فقرا و زمینه‌ساز ظهور حضرت حجت (عج) باشد.

والسلام علیکم الرحمه وبرکاته
بسیج دانشجویی دانشگاه علم وهنر یزد

رییس جمهور حسن روحانی کارگران مطالبات معیشتی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد بسیج دانشجویی علم و هنر یزد ایسکانیوز

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رییس جمهور دریافت کرد
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • شهردار و رییس شورای زرند در لباس پاکبانی (عکس)