Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اعضای جدید هیات امنای دانشگاه علم و هنر یزد طی احکامی جداگانه از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شدند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  اعضای جدید هیات امنای دانشگاه علم و هنر یزد طی احکامی جداگانه از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری منصوب شدند.   منصور غلامی وزیر علوم در این احکام انتصاب خطاب به  «سید سعید هاشمی» معاون آموزشی جهاددانشگاهی کشور، دکتر «مهدی باصولی» رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد و دکتر «حمیدرضا صادق محمدی» دانشیار و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی کشور، آورده است؛ «به استناد بند ۵ ماده ۸ و در اجرای ماده ۹ اساسنامه دانشگاه غیردولتی – غیرانتفاعی علم و هنر (وابسته به جهاددانشگاهی) به موجب این حکم به مدت ۴ سال به عضویت هیات امنای آن دانشگاه منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توفیق جنابعالی را در انجام وظایف از خداوند متعال خواستارم.»

یادآور می‌شود دانشگاه علم و هنر به عنوان یکی از معتبرترین و گسترده‌ترین دانشگاه‌های غیرانتفاعی در سطح کشور است که هم‌اکنون با بیش از ۵۲۰ کادر آموزشی اعم از هیأت علمی تمام وقت و مدرس مدعو و ۶۵۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی (ناپیوسته و پیوسته) و کاردانی در حال فعالیت است.

این دانشگاه با نام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان یزد فعالیت خود را در زمینه آموزش عالی از سال ۱۳۷۵ با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت شعبه‌ای از مؤسسه مرکزی آموزش عالی جهاد دانشگاهی آغاز کرده و از سال ۱۳۸۱ به عنوان یک مؤسسه مستقل در آمده است.

در سال ۱۳۹۲ با موافقت شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بین ۳۴۵ موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی کشور به عنوان پنجمین موسسه به دانشگاه علم و هنر ارتقاء یافت و هم‌اکنون خدمات آموزشی خود را در چهار دانشکده هنر و معماری، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه در سه شهرستان یزد، اردکان و اشکذر ارائه می‌دهد.

علاوه بر اهتمام جدی مسئولان و اساتید دانشگاه به ارتقای کیفی و رشد علمی و اجتماعی دانشجویان، یکی از مهمترین ویژگی‌های این دانشگاه ایجاد رشته‌های آموزشی براساس نیاز‌های جامعه است که باعث شده تا دانش‌آموختگان این مرکز آموزشی از فرصت‌های قابل قبولی شغلی بهره‌مند شوند.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: یزد علوم هنر اعضای هیات امنای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان گفت: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد فرامرزی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم اظهار کرد: بدون تردید آموزش باکیفیت رکن اصلی تمام دانشگاه‌ها است و مهمترین محصول و تولید این آموزش باکیفیت، فارغ‌التحصیلانی کارآفرین و اشتغال‌آفرین است و اساتید دانشگاه در خط مقدم این نقش‌آفرینی قرار دارند.

وی با اشاره به دهه سرآمدی آموزش افزود: دانشگاه اصفهان بنا بر مأموریت تعریف شده، شعار اختصاصی خود در خصوص این دهه را مبنی بر «آموزش الهام‌بخش، نیاز محور و اشتغال‌پذیر» اعلام کرد و توسط وزارت علوم، امروز تحت عنوان روز سرآمدی و آمایش آموزش عالی نام‌گذاری شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در ایران بی‌نظیر بوده است و هیچ فردی نمی‌تواند دستاوردهای آن را نادیده بگیرد، اما نقاط ضعفی وجود دارد که باید رفع و نقاط قوت تقویت شود، از ابتدای سال ۱۴۰۰ برنامه‌ای تحت عنوان تحول آموزش عالی مدون و عملیاتی شدن آن مبتنی بر نیازهای جامعه آغاز شد.

فرامرزی با اشاره به فرایند انتخاب سرامدان آموزشی ادامه داد: سرآمدان آموزشی بر اساس شیوه نامه ۱۴۰۱ در سطح دانشگاه و سطح کشوری انتخاب می‌شوند و معیارهای متعددی برای انتخاب آنها مد نظر قرار می‌گیرد، در این خصوص پرونده نفرات برتر در کمیته انتخاب سرآمدان بررسی و ۲۴ نفر برگزیده شدند.

وی با اشاره به برنامه های انجام شده در هفته سرآمدی گفت: با همکاری دانشکده‌ها به صورت فعال، در سطح دانشگاه اصفهان حدود ۱۷ برنامه و مراسم ویژه به مناسبت روز معلم، ۱۲ کارگاه تخصصی با محوریت شعار این دوره، ۱۳ مورد نشست تخصصی در دانشکده‌ها و برگزاری ۳۰ عنوان سخنرانی اساتید برگزار شده است که جای خدا قوت دارد.

کد خبر 749475

دیگر خبرها

  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد