Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا-مدیر پارک علم و فناوری مدرس در مورد اولویت شرکت های دانش بنیان در این پارک گفت: دانشگاه تربیت مدرس ظرفیت خوبی در زمینه هنر، علوم انسانی، کشاورزی و فناوری اطلاعات دارد و شرکت های فعال در این زمینه ها برای استقرار در پارک اولویت دارند.

پارک های علم و فناوری محیط هایی مناسب برای استقرار شرکت های فناور کوچک و متوسط، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع و مؤسسات پژوهشی هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و دانشگاه ها به فعالیت های فناوری اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهم ترین فعالیت های پارک های علم و فناوری شامل بازارسنجی، ایده پردازی، پژوهش علمی، طراحی مهندسی، نمونه سازی، طراحی صنعتی، استانداردسازی، تدوین دانش فنی، ثبت مالکیت فکری، تجاری سازی، فروش و پشتیبانی های بعدی برای تحقق محصولات فناوری در عرصه تولید صنعتی همچنین عرضه سایر خدمات تخصصی است.
اکنون 190 مرکز رشد و 43 پارک علم و فناوری در سراسر کشور وجود دارد و در این پارک ها 4400 شرکت مستقر و از این تعداد 3700 شرکت دانش بنیان بوده، همچنین 4 هزار و 716 واحد فناور در پارک ‌های علم و فناوری و مراکز رشد مستقر هستند.
دانشگاه تربیت مدرس دانشگاهی جامع است که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد و اولین هدف آن تربیت استاد برای رشته های مختلف و تدریس در دانشگاه های متفاوت بود. پارک علم و فناوری مدرس وابسته به این دانشگاه از مدت ها قبل تاسیس شده، از نظر فضای جغرافیایی دارای دو پردیس پژوهش و پردیس بابایی است و مراکز رشد نیز در ساختمانی در امیرآباد مستقر هستند، شهریور گذشته دکتر مسعود ابراهیمی جایگزین فتح الله امی ریاست پیشین این پارک شد.
دکتر ابراهیمی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار علمی ایرنا در مورد تاریخچه این پارک توضیح داد: پارک مدرس حدودا از سال 81 تاسیس شده ولی به دلیل کم بودن بودجه های پارک زیاد فعال نبوده و حدود 20 شرکت در پارک داریم که نیمی از آنها دانش بنیان شده اند و بقیه واحد فناور هستند.
وی خاطرنشان کرد: افزون بر این، ماموریت دانشگاه تربیت مدرس از بدو تاسیس در سال 1360 تربیت استاد بود و به همین دلیل از حوزه کسب و کار و شرکت داری فاصله گرفته است.
«ولی امروز این ماموریت را دانشگاه های دیگر هم انجام می دهند و در مقطع دکترا همه دانشگاه ها دانشجو دارند، بنابراین با توجه به حضور دیگر دانشگاه ها این فضا برای دانشگاه به عنوان یک ماموریت وجود ندارد و مجموعه دانشگاه به این جمع بندی رسیده اند که باید به سمت کارافرینی و کارهای جوابگویی صنعت و جامعه پیش بروند».
دکتر ابراهیمی ادامه داد: ما برای توسعه پارک قصد داریم به بودجه های دولتی و بودجه دانشگاه وابسته نباشیم و برای سرمایه گذاری هم در زیرساخت های پارک و هم در شرکت هایی که در مجموعه پارک حضور دارند از بخش خصوصی کمک بگیریم.

***هنر، علوم انسانی، کشاورزی و فناوری اطلاعات در اولویت
استادیار دانشکده مکانیک دانشگاه تربیت مدرس در مورد اولویت های جذب شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور در این پارک نیز اظهار داشت: در حال بررسی و رایزنی هستیم، به همین دلیل هم شرکت های موجود و هم شرکت های متقاضی که قصد دارند وارد پارک شوند، باید به طور کلی دسته بندی شده و بر اساس آن به زیرشاخه هایی مشخص برسیم.
وی با اشاره به توصیه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر ماموریت گرایی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری افزود: در حال شناسایی پتانسیل های شرکت ها و دانشگاه هستیم تا یک یا چند ماموریت مشخص برای دانشگاه تعیین کنیم؛ از آنجا که دانشگاه تربیت مدرس پتانسیل زیادی در حوزه هنر، علوم انسانی، فناوری اطلاعات و کشاورزی دارد پارک علم و فناوری مدرس در موقعیت مناسب تری برای جذب شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه هاست.
وی در پاسخ به این سوال که چرا معمولا شرکت های دانش بنیان در حوزه های علوم انسانی و هنر نتوانسته اند رونق بگیرند گفت: دیدگاه مثبتی راجع به نجوه ایجاد کسب و کار با رشته های مرتبط با حوزه های علوم انسانی و هنر شکل نگرفته است؛ اما در واقع این رشته ها را می توان در رشته های مهندسی آورد و در همکاری با هم محصولاتی را که حاصل یک کار مهندسی است، ولی ذائقه های هنر و مباحث روانشناختی در آن دیده نشده با این مباحث ترکیب کرد تا این حوزه هم فعال شود.
علمی**9157**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علم و فناوري ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس

همایش عمره دانشجویی، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3078009 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران