Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@20:28:26 GMT

اولین جشنواره ملی نقاشی برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۷۵۷۹

اولین جشنواره ملی نقاشی برگزار می‌شود

اولین "جشنواره ملی نقاشی" دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری وزارت علوم و تحقیقات وفناوری، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ، فرهنگستان هنر، مؤسسه فرهنگی و هنر آکادمی شمسه و انجمن علمی دانشجویی نقاشی دانشگاه علم و فرهنگ تیرماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سید علی اکبر هاشمی راد، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ با اعلام این خبر گفت: جشنواره نقاشی علم و فرهنگ، رویدادی در گستره ملی است که برای نخستین بار تیرماه سال جاری در فرهنگستان هنر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که رویکرد اصلی برگزاری این جشنواره معرفی نقاشان دانشجو، فضاسازی و ایجاد انگیزه برای آنان است؛ افزود: ترغیب و تشویق دانشجویان در امر پژوهش، نوشتن مقاله و پایان نامه‌های کاربردی و کمک به ارتقا رزومه هنری دانشجویان جوان و کم سابقه از جمله اهدافی است که این جشنواره دنبال می‌کند.

هاشمی راد با اشاره به چاپ آثار بخش پژوهشی جشنواره در ویژه‌نامه دانشگاه علم و فرهنگ؛ گفت: پایان‌نامه‌ها و مقالات این جشنواره توسط هیأت متخصصی متشکل از دکتر علی اصغر میرزایی مهر، دکتر فواد نجم الدین، دکتر جواد آقاجانی، دکتر مهدی اخویان و دکتر مهدی داوری خواهد شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ افزود: همچنین در تاریخ دوم تیرماه چهار پنل علمی- پژوهشی با موضوع «نقاشی معاصر ایران با محوریت انسان» توسط اساتید مطرح نقاشی ایران در محل سالن فرهنگستان هنر برگزار می‌شود که دانشجویان منتخب هیأت داوران علاوه بر دریافت امتیاز علمی از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ می‌توانند آثار خود را در این پنل‌ها ارائه کنند.

وی در خصوص بخش نمایشگاهی این جشنواره گفت: هیأت داوران بخش نمایشگاهی از اساتید به‌نام هنر همچون دکتر جواد علی‌محمدی اردکانی، مهدی فرهادیان، کاظم چلیپا، زروان روح‌بخشان و امیرحسین زنجانی تشکیل شده است.

هاشمی‌راد تاکید کرد: دانشجویان تا تاریخ ۲۴ خرداد ماه فرصت دارند آثار خود را در دو بخش نمایشگاهی و پژوهشی با رعایت قوانین و شرایط به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند و از میان ۱۰ نفر برگزیده هیأت داوران، به نفرهای اول تا سوم جوایز نقدی تعلق خواهد گرفت.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، تمامی شرکت کنندگان در بخش‌های پژوهشی و نمایشگاهی گواهی حضور در جشنواره ملی نقاشی را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علم و فرهنگ وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۷۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است

ایسنا/فارس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همگان را به مطالعه سرگذشت شهید آوینی فراخواند و تغییر جریان فکری را آموزنده و تحسین برانگیز توصیف کرد.

آیین پایانی و معرفی برگزیدگان دومین جشنواره سراسری شهید آوینی امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ ماه در تالار فجر پردیس ارم دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این مراسم معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور ابتدا به تاکید بر خدمت‌رسانی ویژه به دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: از همان قدم اول تلاش کردیم به عنوان خادم دانشجویان، اقدامات متعددی را در بستر ایثار و شهادت انجام داده‌ و مبلغ خوبی برای ترویج این فرهنگ باشیم.

هاشم داداش‌پور افزود: قرار است مجموعه اقداماتی که در این راستا انجام می‌دهیم به تحکیم و سازماندهی بیشتر منجر شود و بتوانیم میراث‌دار خوبی برای یادگارهای به‌جا مانده از شهدا و ایثارگران کشورمان باشیم.

وی از توسعه طرح مهارت‌زایی و توانمندسازی اقتصادی دانشجویان خبر داد و گفت: در همین راستا تابستان امسال در دانشگاه تبریز برنامه‌ای برای توانمندسازی دانشجویان برگزار خواهد شد.

داداش‌پور در ادامه به توصیف مراحل رشد و تعالی شهید آوینی پرداخت و گفت: لازم است همه ما مطالعه‌ای در زندگی این شهید بزرگوار داشته باشیم. کسی که می‌گوید: «من از راه طی شده با شما حرف می‌زنم.» کسی که به گفته خودش، زمانی کتاب هربرت مارکوزه را در دست می‌گرفته و ادعای روشنفکری داشته است اما از سال ۵۶ جریان فکری خود را تغییر می‌دهد و با ورود به جریان دینی و فاصله گرفتن از «ایسم‌ها» به بزرگترین راوی دفاع مقدس تبدیل می‌شود. سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در پایان گفت: باید بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر ببریم و از این طریق خدمتی به انقلاب و اسلام کنیم. هر یک در این فضا قرار بگیریم، عاقبت به خیر خواهیم شد.

رئیس دانشگاه شیراز نیز ابتدا به دو اتفاق بزرگ در خاک فلسطین اشغالی اشاره کرد و گفت: باید رخ دادن عملیات‌های طوفان الاقصی و وعده صادق را تبریک بگوییم. اتفاقاتی که بروز خشم فروخورده طولاتی مدتی بود که از طرف انسان‌های آزاده و حقیقت‌جوی دنیا بر علیه رژیمی فاسد انجام گرفت.

محمد موذنی افزود: برای اینکه جوامع انسانی زندگی مطلوب داشته باشند، حتما باید گروهی از انسان‌ها تلاش و فداکاری کنند. یعنی عده‌ای از انسان‌ها تلاش می‌کنند تا عده دیگری زندگی بهتری داشته باشند و منتهای این تلاش، ایثار است. ایثاری که گاهی اوقات به تقدیم کردن جان و رسیدن به شهادت می‌انجامید و این اوج کمال انسان است.

وی در ادامه به معرفی اجمالی دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: این دانشگاه با ۶۰۰ رشته و گرایش تحصیلی، ۱۷ هزار دانشجو و ۷۰۰ عضو هیئت علمی، ۱۶ دانشکده و ۲۵۰ آزمایشگاه تخصصی، یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کشور است که طبق آخرین رتبه‌بندی در سال ۲۰۲۳ به‌عنوان رتبه اول دانشگاه‌های کشور انتخاب شده است.

موذنی با تاکید بر اینکه ظرفیت کار بیشتری در این دانشگاه وجود دارد، گفت: با آن رویکردی که نظام جمهوری اسلامی نسبت به عرصه علم و دانش دارد و نگاه متعالی مقام معظم رهبری به این جریان، امیدواریم این درخشش و پیشتازی در همه دانشگاه‌های کشور ادامه پیدا کند.

رئیس دانشگاه شیراز از افزایش ۸ برابری آثار حاضر در دومین دوره جشنواره شهید آوینی نسبت به دوره اول خبر داد و گفت: ۳ هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بیانگر وجود یک ظرفیت بسیار عالی و متراکم در عرصه فرهنگ و هنر است و باید از این بستر برای رشد و تعالی و معرفی فرهنگ اسلامی در سطح جهان استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، در انتهای این مراسم از برگزیدگان دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی تجلیل شد.

ضمن اینکه در این مراسم پرچم جشنواره به شهر رشت به عنوان برگزار کننده سومین دوره این جشنواره اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مسئله غزه برگزار می شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • مجتهدی حال فلسفی‌اش از قال فلسفی‌اش بیشتر بود
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند