Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: ما به برنامه آموزشی قوی برای به فعلیت رساندن استعداد‌های ملی خود نیاز داریم و دانشگاه فنی حرفه‌ای می‌تواند در کنار سایر دانشگاه‌ها بزرگترین پایگاهی باشد که در عامل سوم نقش فوق‌العاده ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیداحمد علم الهدی، نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی در بیست و هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه فنی حرفه‌ای کشور در تالار قدس حرم مطهر رضوی اظهار کرد: مسأله دانشگاه فنی حرفه‌ای یک نقطه امید در جهت توسعه نظام و جامعه ما مخصوصا در مقطعی که استکبار جهانی اقتصاد ما را هدف قرار داده، است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علم الهدی ادامه داد: آنچه نیروی توانمند انسانی ما رو در نقطه بهره وری قرار می‌دهد، بها دادن به این نهاد آموزشی و فرهنگی است.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه پیروزی در جنگ اقتصادی به سه عامل نیروی انسانی، سرمایه و فناوری بستگی دارد، اضافه کرد: امروزه نخبگان بیشتر جوامع علمی، ایرانی الاصل هستند که نشان می‌دهد ما به برنامه آموزشی قوی برای به فعلیت رساندن استعداد‌های ملی خود نیاز داریم و دانشگاه فنی حرفه‌ای می‌تواند در کنار سایر دانشگاه‌ها بزرگترین پایگاهی باشد که در عامل سوم نقش فوق العاده ایفا می‌کنند.

نماینده، ولی فقیه در مشهد هم چنین گفت: در بخش‌های فنی مهندسی ما فقط به دانشگاه‌های جامع نظر داریم در صورتی که دانشگاه فنی حرفه‌ای است که باید در این زمینه به آن بها داده شود.
علم الهدی با اشاره به اینکه کمبود بودجه توسعه این نهاد آموزشی را به چالش می‌کشاند، متذکر شد: شرط اصلی توسعه دانشگاه‌ها از جمله مراکز فنی حرفه ای، توانمند کردن اساتید دانشگاه به همراه خدمت خالصانه از سمت آن‌ها است و در صورت تحقق این شرط، می‌توان بلندترین گام‌ها را در جهت پیشرفت انقلاب و کشور برداشت.   وی تصریح کرد: شهدایی که در راه انقلاب جان خود را فدا کردند، در انتظار پیروزی در جنگ اقتصادی با دشمن هستند و این از طریق آموزش نیروی انسانی و توسعه نهاد‌هایی مانند دانشگاه فنی حرفه‌ای ممکن می‌شود و راه را برای تحقق عزت ملی هموار می‌کند.

نماینده، ولی فقیه قرآن را عالی‌ترین وسیله توسل دانست و تاکید کرد: بنیان فرهنگ بر هنر است و نقش بیشتری نسبت به علم در شناخته شدن ارزش‌های فرهنگی دارد و نگرش‌های فرهنگی یک جامعه با هنر جهت داده میشود؛ اگر هنر ناهنجار شد فرهنگ جامعه هم ناهنجار میشود و این در تاریخ تمدن‌ها ثابت شده است.   هنر باید در استخدام دین باشد نه ابتذال علم الهدی در خصوص شرایط مبعوث شدن و معجزه قرآن توضیح داد: جامعه جاهلی عرب توانایی پذیرش و درک ابعاد علمی قرآن را نداشت و به همین دلیل پیامبر اسلام (ص) از هنر فصاحت و بلاغت قرآن برای تبلیغ استفاده می‌کردند که نشان می‌دهد هدایت قرآنی مردم از طریق ابزار هنر امکان پذیر شد.

وی با بیان اینکه هنر از همان ابتدای خلقت مقدم بر فکر و علم بوده، تصریح کرد: از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی توسعه هنر‌های قرآنی است که اکنون به عنوان جریان قوی نسل جوان متدین ما را به سمت خود جذب کرده است.

نماینده، ولی فقیه در مشهد یادآور شد: اگر هنر در یک نهاد علمی مانند مراکز فنی حرفه‌ای توسعه پیدا کند، اثر بیشتری در جهت ارتقاء فرهنگ جامعه می‌گذارد.

علم الهدی تاکید کرد: هنر باید در استخدام دین باشد نه ابتذال و بحث و درگیری ما نیز سر همین است که هنر نمایانگر چه جریانی باشد و اسلام که فصاحت و بلاغت از معجزه‌های هنری آن بوده است، با اصل هنر مخالف نیست بلکه با ابتذال و سودآوری شخصی از طریق آن مخالف است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آیت الله علم الهدی دانشگاه های فنی و حرفه ای حرم مطهر رضوی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۸۸۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار  محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم که صبح امروز در ستاد فراجا برگزار شد؛ گفت: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا به این شکل است که شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند. ما در راستای بازنگری و به روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی ، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم. همچنین ۲۷۷هیئت علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷هزار و ۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می‌گیرد. همچنین بازنگری های بسیاری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی با رویکرد مهارت محور در دستور کار قرار گرفت.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا هم در درجه و هم آموزش های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

حمیدی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که ان‌شاءالله موثرتر واقع خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • پرستاری یک شغل سخت و دشوار است/ ۷۵ درصد پرستاران ایران زن هستند
  • شغل پرستاری ماهیت سخت و دشواری دارد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست