Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@16:43:11 GMT

دانشگاه علم و هنر یزد دانشگاه نوآفرین می‌شود

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۳۹۳۰

دانشگاه علم و هنر یزد دانشگاه نوآفرین می‌شود

ایسنا/یزد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر از تبدیل این دانشگاه به یک دانشگاه نوآفرین خبر داد و گفت: اشتغال پایدار دانش‌آموختگان یک دانشگاه نوآفرین تضمین شده خواهد بود.

«محسن بزرگری» امروز چهارشنبه ششم آذرماه در جمع خبرنگاران ضمن اعلام این خبر، افزود: این الگوی جدید آموزشی که مبتنی بر ایده‌پروری، کارافرینی و تجاری‌سازی نتایج پژوهش‌های کاربردی دانشجویان و دانش‌آموختگان خواهد بود، از آغاز تحصیلی سال آینده در مهرماه 1399 به صورت پایلوت در پنج رشته تحصیلی این دانشگاه عملیاتی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رشته‌های تحصیلی گردشگری، روان‌شناسی، حقوق، مهندسی صنایع و طراحی پارچه و لباس را پنج رشته پایلوت این دانشگاه برای شروع فعالیت به عنوان دانشگاه نوآفرین ذکر کرد و گفت: امیدواریم با نتایج خوبی که با اجرای این مدل اخذ خواهد شد، در ادامه تمام رشته‌های تحصیلی از مزایای دانشگاه نوآفرین برخوردار شوند.

این مسئول اجرای این الگوی آموزشی را در راستای بهبود فعالیت‌های آموزشی دانشگاه و براساس نقشه راه جهاددانشگاهی و ماموریتی که این نهاد در بعد اموزش عالی برعهده دارد، ذکر کرد و گفت: مهمترین سیاستی که در اجرای این مدل آموزشی مورد اهتمام است، بدین گونه خواهد بود که دانشجویان سال آخر در محیط‌های کسب و کار مشغول به فعالیت می‌شوند و پس از فارغ‌التحصیلی نیز اشتغالشان پایدار خواهد ماند.

وی ادامه داد: دانشجویان در این فضا که عمدتاً پژوهشی، فناوری هستند یا در قالب کلینیک‌های تخصصی هر رشته فعالیت می‌کند، به صورت انکوباتور طی مدت یکسال با محیط‌های کسب و کار و بیرون دانشگاه در ارتباط خواهند بود و پس از آن به فضا‌های شغلی مربوطه می‌پیوندند.

بزرگری با اشاره به تاثیر این رویکرد آموزشی بر ایجاد اشتغال پایدار و تولید ثروت توسط دانش‌اموختگان دانشگاه، خاطرنشان کرد: دانشجویان طی این  مدت یکسال می‌توانند با کمک تسهیلات دانشگاه، مشاغل کارآفرینانه ایجاد کنند یا جذب شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه یا سازمان جهاددانشگاهی شوند.

وی متذکر شد: البته دانشجویان از سال آخر دانشجویی می‌توانند در قبال فعالیت در محیط‌های کسب و کار حقوق نیز دریافت کنند و حتی در مراحل تحصیلات تکمیلی دانشگاه فعالیت خود را ادامه دهند که در این رابطه عمده فعالیت دانشجویان کارشناسی ارشد نیز تجاری‌سازی پژوهش‌های سال آخر دوره کارشناسی‌شان یا با حمایت دانشگاه ورود به بازار کار بیرون از دانشگاه خواهد بود. 

معاون اموزشی دانشگاه علم و هنر در ادامه به پتانسیل‌های خوب جهاددانشگاهی مانند کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های و کلینیک‌های تخصصی در حوزه‌های سلامت، ورزش، روانشناسی، مشاوره تغذیه، حقوق و گردشگری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این کلینیک‌ها از حضور اساتید مجرب و خبره‌ای بهره‌مند است و می‌تواند علاوه بر اموزش دانشجویان، با آنها همکاری کارافرینانه داشته باشد تا در نهایت به عنوان دانش‌آموختگان کاربلد وارد جامعه شوند.

وی حمایت دانشگاه از اساتید و دانش‌جویان نخبه و کارآفرین را از سیاست‌های دانشگاه علم و هنر خواند و گفت: قطعاً حضور و فعالیت آنها در دانشگاه می‌تواند مزوج فضای انگیزشی برای نواوری دیگر دانشجویان باشد لذا در این رابطه بسته های حمایتی در حوزه‌های مختلف فراهم شده تا در مباحث آموزشی و پژوهشی داخل یا خارج از دانشگاه برای انها منظور شود.

برزگری در ادامه به موضوع تکمیل ظرفیت دانشگاه در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد اشاره و تصریح کرد: زمان ثبت‌نام برای تکمیل ظرفیت در رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه به پایان رسیده و به زودی نتایج ان از طریق سازمان سنجش اعلام خواهد شد ولی در مقاطع کاردارنی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته امکان ثبت‌نام تا سی‌ام دی‌ماه امسال ورود دارد و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس sau.ac.ir در این باره کسب اطلاع و با مراجعه حضوری برای ثبت‌نام اقدام کنند.

وی با اشاره به اشتغال به تحصیل بیش از 6200 دانشجو در 78 کدرشته مقاطع مختلف این دانشگاه از کاردانی تا دکتری، یادآور شد: دانشجویانی که از ترم دوم امسال به این دانشگاه می‌پیوندند نیز از مزایا و خدمات دانشگاه نوآفرین برخوردار خواهند شد.

معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر در ادامه به 15 هزار فارع التحصیل دانشگاه تاکنون اشاره کرد و گفت: 35 درصد از دانش‌آموختگان این دانشگاه هم‌اکنون در دوره‌های تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند و مابقی وارد محیط‌های کسب و کار شده‌اند.

برزگری در پایان نیز مهمترین خواسته این دانشگاه در رابطه با تبدیل شدن به یک دانشگاه نوآفرین را حمایت و همکاری صاحبان مشاغل و صنایع برای کمک به اجرای این مدل اموزشی خواند که در نهایت منجر به ورود موفق فرزندان این جامعه به بازار کار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علم و هنر طرح نوآفرین اشتغال دانش آموختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • فعالیت‌های گسترده دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه+تصاویر
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود