Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت دانشگاه علم و هنر برنامه عملیاتی توسعه نظام نوآوری استان با هدف شناسایی اکوسیستم منطقه در این عرصه تهیه و تدوین شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، «حامد فلاح» استادیار گروه مدیریت دانشگاه علم و هنر یزد در این خصوص ابراز کرد: به همت این واحد دانشگاهی برنامه عملیاتی توسعه نظام نوآوری استان با هدف شناسایی اکوسیستم منطقه در این عرصه تهیه و تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فلاح بیان کرد: در تدوین برنامه یادشده  ۱۸ چالش استان شناسایی و  سپس اقدام به شناسایی راهکارها با تاکید بر تعاملات کردیم که موارد تعامل در چهار محور مد نظر قرار داده شد.

 

وی تصریح کرد: اصلی ترین برنامه هایی که استان باید به سمت آن حرکت کند تدوین برنامه جامع فرهنگ سازی، ساخت سرمایه اجتماعی برای توسعه نظام نوآوری ، راه اندازی رویداد بزرگ و مستمر فناوری و نوآوری است که دارای متولی مشخصی باشد و به شکل مستمر و دوره ای در استان برگزار شود

 

به گفته فلاح برنامه توسعه عملیاتی بر روی نوآوری تاثیر زیادی دارد که ابتدا بحث های فرهنگی و آموزشی، زیرساخت فیزیکی، نهاد قانونی و افزودن قانون بنگاه های سطح خرد و کلان در کشور و یا بین المللی و همینطور شناسایی افراد توانمند که می توانند در اکوسیستم استان و ملی کمک رسان باشند، است.

 

وی خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح با ۳۰ نفر از مدیران دستگاه های اجرایی استان که ارتباط مستقیم با فضای اکوسیستم نوآوری داشتند از جمله خبرگان  و فعالان عرضه و تقاضای نوآوری مصاحبه و تلاش شد که بعدها با طرفین درگیر در اکوسیستم نوآوری مصاحبه شود.

 

وی افزود: این طرح شامل چهار بخش است از جمله عرضه نوآوری که غالبا حوزه های نوآوری و دانشگاهی  و در سطح خرد و کلان و بخش تقاضای نوآوری است که غالبا حوزه صنعت که شامل کارخانه ها و بنگاه های اقتصادی است.

 

وی اضافه کرد: بخش سوم هم که عناصر ارتباط ساز و تسهیل گر مانند پارک علم و فناوری شتاب دهنده های نوآوری پژوهشکده ها و بخش هایی که ارتباط میانه خانه صنعت و معدن طرف عرضه و تقاضا را تعیین می کند، شامل می شود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علم و هنر یزد اظهار کرد: شناخت سیستم اکوسیستم استان شناسایی عناصر سازنده و ویژگی های آن و تدوین برنامه عملیاتی است که قادر باشد تا در بازه زمانی میان مدت موجب پویایی بیشتر نظام نوآری شود که به عنوان عامل مهمی بر آن تاکید زیاد شد.

 

تدوین برنامه عملیاتی بر حسب مدل الماس دوقلو

 

وی یادآور شد: در برنامه یادشده ابتدا تلاش شد در فرآیند تدوین برنامه عملیاتی مدل الماس دوقلو مورد استفاده قرار گیرد که در این نمونه ابتدا چالش های موجود در فضای توسعه نظام نوآوری شناسایی سپس چالش ها فیلتر و به تعداد محدود رسید بعد از آن متناسب با چالش های انتخاب شده اقدام به ارایه راهکارهای انبوه کردیم.

 

جایزه سال نوآوری در بخش صنعت اهدا می شود

 

فلاح اظهار کرد: رویداد جایزه سال نوآوری در بخش صنعت، تقویت ساختارتامین سرمایه خطرپذیر و انتخاب قهرمان نوآوری از برنامه های عملیاتی اصلی این برنامه است که برای ضمانت اجرای آنها بر اساس مصوبه شورای برنامه ریزی سازو کار مناسب طراحی شد و قرار است تا با همکاری برخی نهادها،  دبیرخانه فعالی برای پیگیری برنامه های مصوب تشکیل شود.

 

به گفته وی  بر اساس نظر مساعد استاندار و با حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و با نظارت مستقیم پارک علم و فناوری استان در اوایل پاییز سال ۹۸ این طرح آغاز شد و تدوین آن چندی قبل در استان پایان یافت.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علم و هنر یزد شبستان یزد خلاقیت و نوآوری توسعه نظام نوآوری دانشگاه علم و هنر برنامه عملیاتی تدوین برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۵۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع پیکر شهید «محمدمهدی فانی» بعد از ۴۰ سال در بشرویه

فرماندار  بشرویه، گفت: پیکر شهید محمدمهدی فانی، از شهدای تازه تفحص شده ۸ سال دفاع مقدس که پس از گذشت ۴۰ سال از طریق آزمایش DNA  شناسایی شد در بشرویه تشییع و به خاک سپرده می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن علیزاده در جلسه برنامه‌ریزی تشییع پیکر شهید محمدمهدی فانی، اظهار داشت: مراسم استقبال، تشییع و تدفین پیکر شهید محمد مهدی فانی،شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس ساعت 9 صبح روز شنبه، در سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) از  میدان امام خمینی (ره) به سمت حسینیه گلزار شهدای شهر بشرویه برگزار می‌شود. 

فرماندار سربیشه افزود: پیکر مطهر این شهید در جریان تفحص از منطقه عملیاتی فکه پیدا شد و پس از گذشت 40 سال انتظار، هویت این شهید گرانقدر از طریق آزمایش DNA  شناسایی شد.

شهید محمد مهدی فانی متولد دی 1341 است که در  فروردین 62 در منطقه عملیاتی شمال فکه به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • تشییع پیکر شهید «محمدمهدی فانی» بعد از ۴۰ سال در بشرویه
  • مدل دانشگاه آزاد برای رسیدن به توانایی گروهی، شبکه سرای نوآوری است
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد